Целият свят може да говори за предимствата на SUV днес, но главният

...
Целият свят може да говори за предимствата на SUV днес, но главният
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на Citroеn Винсънт Коби : Идва смъртта на SUV

Целият свят може да приказва за преимуществата на SUV днес, само че основният изпълнителен шеф на Citroen Винсънт Коби твърди, че тази наклонност скоро ще бъде " светиня от предишното ", съобщава Auto Express. Пред изданието, шефът на френската автомобилна компания разяснява, че към момента няма " никакви цифри, които да поддържат тезата му ".

" Светът на SUV приключи ", безапелационен е въпреки всичко Коби.

Автомобилите от вида SUV, както и кросоувърите от дълго време са доста известни в Съединени американски щати, само че през последните години стават все по-масови и в Европа. Сегментът съставлява 50% от всички нови регистрации на транспортни средства на Стария континент през последните няколко години.

За да поддържа теорията си, че макар тези данни, SUV ще изчезне, Коби уточни новия феномен на седаните, които се назовават " SUV, единствено тъй като е малко по-висок ". Причината за това, разяснява основният изпълнителен шеф на Citroen, е че " всичко се свежда до аеродинамиката ".

" При EV на батерията, в случай че аеродинамиката ви е неверна, наказването във връзка с пробега е голямо ", споделя още Коби. И добавя, че " можем да загубим 50 км сред добра и неприятна аеродинамика, а сред SUV и седан приказваме за съответствие 60/70/80 км. "
 Снимка 523649
 

Според шефа на френския авто колос, настоящето решение за гамата за EV SUV и кросоувъри, което прави батериите доста по-големи, не постоянно ще бъде допустимо.

" Освен това, в случай че живееш в огромен град, преди пет години, в случай че оставиш децата си пред учебното заведение с огромен SUV, тиси мъж. Днес обаче, в случай че направиш това, то ти си " терорист ", споделя Коби.

И още една поддръжка на тезата на изпълнителния шеф - след време хората ще стартират да лимитират тежестта и размера на батериите посредством налози или посредством разнообразни тласъци, посредством контролиране и посредством порицаване. На този декор Франция оповестява, че ще стартира да полза транспортните средства по тегло в напълно скоро време.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР